• Home
  • /Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 september juni is Mw L. Koops bij ons in opleiding tot huisarts, graag stelt zij zich aan u voor:

Mijn naam is Lisa Koops en ik ben vanaf september 2020 huisarts in opleiding bij huisartsenpraktijk Zarza. Als huisarts in opleiding heb ik mijn eigen spreekuur, maar zal ik ook met dokter Zarza spreekuur doen.

Na het afronden van de studie geneeskunde aan de RUG heb ik gedurende twee jaren gewerkt op de spoedeisende hulp in Hoogeveen en in Drachten. In 2019 ben ik begonnen met de huisartsopleiding en inmiddels ben ik met het laatste jaar daarvan bezig. Ik zal tot en met september 2021 aanwezig zijn binnen deze praktijk om mijn opleiding af te ronden.

Ik kijk uit naar onze kennismaking en mocht u vragen hebben, stel ze gerust.

Tot op het spreekuur.