• Home
  • /Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Zarza sinds 2004

Huisartsenpraktijk Zarza werkt samen

Huisartsenpraktijk Zarza is gevestigd op de eerste etage van het Gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. De praktijk is in 2004 gevestigd in het Gezondheidscentrum Bonnehûs.

Huisartsenpraktijk Zarza werkt samen

Samen met onze collega’s op de begane grond  vormen we een samenwerkingsgroep, een zogenaamde HAGRO (huisartsengroep). Dit zijn de Huisartsenpraktijk Baarsma, Huisartsenpraktijk Eleveld en Huisartsenpraktijk Jorritsma. Binnen de HAGRO maken de huisartsen afspraken over de behandelingen van diverse ziektebeelden. We proberen te komen tot een uniform beleid, zodat een patiënt in de ene praktijk niet anders wordt behandeld dan in de andere praktijk.

Ongeveer zes maal per jaar komen we voor een bespreking bij elkaar en leggen we het beleid over een bepaald ziektebeeld vast.

De huisartsenpraktijken nemen onderling waar bij afwezigheid. Ter handhaving van de kwaliteit en een goede onderlinge communicatie, zijn alle huisartspraktijken in het Gezondheidscentrum Bonnehûs aangesloten op eenzelfde computersysteem.

In ons gezondheidscentrum proberen we met alle aanwezige disciplines korte lijnen te houden, door onderling laagdrempelig overleg en een gezellige sfeer. We merken dat onze patiënten daar van profiteren.