• Home
  • /Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

De huisartsen in opleiding zijn al basisarts

Huisartsenpraktijk Zarza is een opleidingspraktijk voor huisartsen

Onze huisartsen in opleiding komen van het huisartsen instituut Groningen. De huisartsen in opleiding zijn al basisarts en komen bij ons het huisartsenvak leren. Zij lopen gedurende een vol jaar stage bij ons in de praktijk. De huisarts in opleiding ziet zelfstandig patiënten en bespreekt de consulten zo nodig met de opleiders.

Sommige consulten worden in overleg met u op video opgenomen. Dat is om de huisarts in opleiding het effect van zijn of haar communicatie te laten zien en deze zo te verbeteren. U wordt van tevoren om toestemming gevraagd voor de video opnamen, deze worden weer gewist na de bespreking.

In de periode maart 2024 t/m april 2025 zal mw. Scholma aanwezig zijn in de praktijk.

Even voorstellen

Misschien hebben sommigen mij al voorbij zien komen, ik ben Mariëlle Scholma de nieuwe huisarts in opleiding in deze praktijk. Begin maart 2024 ben ik in de praktijk begonnen en ik blijf hier ruim een jaar aanwezig tot en met april 2025. Op dit moment ben ik bezig met het derde en laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts. Voor de opleiding heb ik ervaring opgedaan op de ouderen afdeling, de kindergeneeskunde en uiteindelijk nog bij de crisisdienst van de GGZ.

Tot op mijn spreekuur!