• Home
  • /Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

De huisartsen in opleiding zijn al basisarts

Huisartsenpraktijk Zarza is een opleidingspraktijk voor huisartsen

Onze huisartsen in opleiding komen van het huisartsen instituut Groningen. De huisartsen in opleiding zijn al basisarts en komen bij ons het huisartsenvak leren. Zij lopen gedurende een vol jaar stage bij ons in de praktijk. De huisarts in opleiding ziet zelfstandig patiënten en bespreekt de consulten zo nodig met de opleiders.

Sommige consulten worden in overleg met u op video opgenomen. Dat is om de huisarts in opleiding het effect van zijn of haar communicatie te laten zien en deze zo te verbeteren. U wordt van tevoren om toestemming gevraagd voor de video opnamen, deze worden weer gewist na de bespreking.


Even voorstellen

Mijn naam is Sophie Gülcher en vanaf 1 maart 2022 werk ik als huisarts in opleiding bij dokter Zarza in de praktijk.
Ik woon in Leeuwarden samen met mijn man en twee dochters van 1 en 3 jaar.

De studie geneeskunde heb ik gevolgd in Amsterdam en deze heb ik in 2015 afgerond. Na de studie heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, zowel binnen het ziekenhuis als daarbuiten. Ik heb onder andere gewerkt op de Intensive Care, Anesthesiologie en als jeugdarts. Met veel plezier ben ik in maart 2022 begonnen aan het eerste jaar van de opleiding tot huisarts.

Ik zal tot en met mei 2023 werkzaam zijn bij huisartspraktijk Zarza. U kunt mij op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegenkomen. Ik zal veelal mijn eigen spreekuur draaien maar ook regelmatig met dokter Zarza of een van de andere collega’s samen.

Wellicht dat we elkaar komend jaar tegenkomen!

Met vriendelijke groet
Sophie Gülcher