Medische vragen

Online antwoord op vragen over ziektes en gezondheid

Thuisarts.nl

Zoekt u zelf naar antwoorden op vragen over ziektes en gezondheid? Kijk dan op Thuisarts.nl  Hier vindt u betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. U leest er wat u zelf kunt doen èn wanneer u de huisarts moet bellen. Huisartsen gebruiken de website zelf ook om uitleg te geven aan hun patiënten.

At GPinfo.nl you can find reliable and up-to-date information about health topics and healthcare in the Netherlands. It is the English version of Thuisarts.nl, an independent website in Dutch for health information.

Blaasontsteking?

Denkt u een blaasontsteking te hebben? Belt u dan met onze assistente om een afspraak te maken om de ochtendurine te brengen, dit doen we het liefst voor 10uur. Bij het opvangen van de urine geeft de ochtendurine, waarvan u het eerste beetje niet opvangt, de beste testuitslagen. Vult u ook onderstaande vragenlijst in?

UWI-vragenlijst DIGIform

Seksueel overdraagbare aandoening (SOA)

Heeft u een vraag over of denkt u een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) te kunnen hebben? Vul dan voor uw bezoek aan het spreekuur onderstaande vragenlijst in. Zo kunnen wij uw vragen het beste beantwoorden.

SOA-triagelijst DIGIform

Het is ook mogelijk om anoniem een SOA-test te doen, kijk daarvoor op SOA test doen | 100% anoniem en betrouwbaar